Cursos per a infants i joves

Intensius

Intensiu de Juliol: Curs de teatre i coeducació per a infants de 6 a 12 anys. Els infants gaudiran de l’estiu de la mà del teatre, la música, la dansa, el cinema i les manualitats.

Teatre en Família: Jornada destinada a famílies amb infants de 3 a 7 anys. Tota la família s’endinsarà en la vida d’una científica, escriptora, inventora o activista mitjançant el joc teatral. A l’acabar es realitzarà una petita manualitat, per tal que cada participant s’enduguin a casa el seu propi record.

Trimestrals i anuals

Teatre per a la igualtat: Curs per a infants de 6 a 12 anys. Quan pensem en les persones que viatgen a l’espai ens ve de seguida la imatge d’un home astronauta. Ens passa també quan pensem en bombers, científics i inventors. Per què? La resposta és clara: ens falten referents femenins. En aquest curs els infants descobriran qui són Jane Goodall, Alice Guy, Marie Curie i moltes més. A cada classe coneixeran una dona extraordinària, i es posaran a la seva pell mentre treballen l’expressió corporal, la comunicació oral, la capacitat d’expressar emocions, la improvisació i el treball en equip.

Grup Siconi Jove: Grup de teatre feminista per a joves de 12 a 16 anys. Es treballaran les tècniques interpretatives, la improvisació i la creació col·lectiva. L’objectiu del curs és la creació d’un espectacle feminista ideat per l’alumnat i guiat i dirigit per les docents. L’espectacle es mostrarà a la Sala Siconi en finalitzar el curs.

Reserva la teva plaça